Bara laterala a blogului
Interviu cu Theo
In Interviuri

Interviu cu Theo

MyGame.ro:- cine ești? Cum te descrii ?

Theo: Sunt un creator de continut pe baza de fotbal cu in jur de 300k urmaritori in totalitate pe paginile unde postez. As putea spune ca sunt energic, plin de viata si mare pasionat de fotbal, atat real cat si virtual.

MG - când a apărut pasiunea ta pentru gaming ?

TH: Am fost pasionat de mic de gaming, jucam pe primul PC pe care l-au cumparat parintii mei undeva prin 2001-2002 si incercam sa joc tot ce apucam. De atunci gaming-ul a fost o parte importanta din viata mea.

MG:- ce streamer din străinătate te-a inspirat ?

TH: YouTuber-ul care m-a inspirat cel mai mult a fost KSI, care la vremea respective facea doar FIFA pe canalul sau. Avea de departe cel mai bun continut si nisa de FIFA era la inceput, sunt convins ca a fost o inspiratie pentru majoritatea celor care s-au apucat atunci de YouTube(2012-2015)

MG: - când ai decis sa transformi pasiunea într-un canal de YouTube?

TH: Mi-am pornit canalul in 2013 fiind si incurajat de Kwik, un prieten care facea continut cu FIFA pe YouTube la vremea respective si m-a ajutat cu un shoutout in prima zi.

MG: - cum ți se pare comunitatea de gaming din România?

TH: Avem o comunitate mare de gaming in Romania, care totusi cred ca a avut anumite momente maxime in trecut, iar pasiunea s-a mai domolit. Cei care joaca raman oameni foarte pasionati si fideli jocului lor favorit, lucru care imi place foarte mult.

MG: - unde vezi romania în 10 ani pe domeniul " GAMING "

TH: Romania ar putea sa se extinda foarte mult pe aceasta zona avand una dintre cele mai puternice retele de internet din lume, asta ne ofera o baza puternica pe care alte tari nu o au. Totusi, pentru a ajunge departe in gaming trebuie si sustinere din domeniile publice si private. Statul va reglementa in curand eSports si brand-urile au inceput sa fie mai active in aceasta zona, sper eu sa se pastreze acest trend ascendent si totul sa evolueze si mai mult. In 10 ani am putea avea mai multi oameni care traiesc din Gaming si acesta sa fie job-ul lor, mai multe hub-uri si mai multe entitati care sa se ocupe cu asa ceva.

MG: - moment de neuitat într-unul din streamingurile tale ?

TH: Am avut multe momente amuzante si frumoase, as zice ca ar fi cu un adversar foarte suparat pe mine dupa ce ii dadusem cateva loburi aproape imposibile si mi-a recomandat sa mai ies din casa si sa vad soarele, a fost un deliciu pentru chat.

MG: - câte ore aloci contentului tău pentru următorii tai pe luna ?

TH: Pana de curand cand faceam si live-uri pe Facebook munceam undeva la 200-210 ore pe luna, dar am ajuns intr-un punct de burnout mental si s-a si terminat contractual meu de streaming cu platforma. Acum as zice ca sunt undeva la 120-140, un program ceva mai potrivit pentru un creator de continut.

MG: - hobby  ?

TH: Sunt mare pasionat de muzica electronica si de festivaluri, imi place tot ce tine de zona asta.

MG: - cartea ta favorita ?

TH: Poate The Stand, de Stephen King.

MG: - filmul tău favorit ?

TH: Si aici este destul de greu, doua filme care imi vin in minte acum sunt Inception si Cloud Atlas.

MG: - jucătorul tău preferat all Time?

TH: Ronaldinho, a fost magic.

MG: - crezi în virtual reality ca fiind viitorul în gaming și gadget în casele romanilor ?

TH: Foarte multi developer lucreaza la o zona in care totul sa fie cat mai real, totusi oamenii nu cred ca sunt in cautare de asta, iar anumite bariere trebuie pastrate. Din punctul meu de vedere gaming-ul va ramane in zona clasica, VR fiind ceva de nisa pentru cei pasionati de asa ceva.

MG: - mâncarea favorita ?

TH: Imi plac mai multe lucruri, dar in top trebuie sa fie shaorma de la Dristor Budapesta. J

MG: - ce îți displace cel mai mult la oameni ?

TH: Cand sunt lipsiti de respect pentru altcineva.

MG: - unde te vezi cu canalul tău în 2030 ?

TH: Vor fi deja multi ani de YouTube in 2030 pentru mine, cred ca voi juca FIFA in continuare, dar e posibil la un moment dat sa imi extind continutul spre alta zona care sa mi se potriveasca mai bine peste ani.

MG: - consideri comunitatea de streaming din România o grupare unita ?

TH: Ne stim unii pe altii si ne respectam, dar ar fi mult daca as spune ca este o unitate in mod constant. Daca s-ar intampla ceva si ar fi cazul sa fie toata lumea unita, cred ca s-ar intampla asta, pe de alta parte nu exista o comunicare constanta intre toata lumea.

MG: - va mai ajunge echipa romaniei de fotbal vreodată la performantele generației de aur ?

TH: Niciodata nu este prea tarziu, iar Ungaria a demonstrat ca o tara se poate ridica si sa se bata cu greii din fotbal chiar si in zilele noastre. Sa speram ca oamenii care se ocupa de fotbalul romanesc sau care pot avea un impact pozitiv asupra sportului vor face mai multe pentru fotbal in viitor si poate peste 10-20 ani vom fi din nou sus.

MG: - streamarul pe care îl simpatizezi cel mai mult din România?

TH: Apreciez multi streameri, in momentul de fata ma uit mai des la Silviu Faiar.

MG: - consideri ca este nevoie de turnee mai mari și cu premii mai mari pentru participanți în România?

TH: Inca de cand jucam eu la nivel competitiv in 2014-2015 am sperat mereu ca turneele pe zona de FIFA sa se extinda si sa se ofere prize pool-uri mai mari. Avem jucatori excelenti de FIFA si astazi si cred eu ca s-ar ridica foarte mult zona competitive in Romania daca am avea mai multe turnee mari an de an.

MG: - munte sau mare ?

TH: Momentan m-am relocat la munte la Brasov, dar vara nu e nimic mai placut decat statul pe plaja la mare.

MG: - poziția ta preferata în terenul de fotbal ?

TH: Mijlocas central.

MG: - ce antrenor ti-ai dori sa vezi la naționala României?

TH: Cosmin Olaroiu, dar din pacate nu cred ca va veni vreodata.

MG: - câteva cuvinte despre mygame.ro ?

Conceptul mygame mi se pare foarte tare si totul arata super pe site, fiind si o varietate buna de produse. Oamenii din spate sunt ei foarte faini si ma bucur ca pot face parte din acest proiect.

Retine: comentariile trebuie sa fie aprobate inainte de publicare.

YOU MAY ALSO LIKE